Historisch toerisme bureau

   Toekomst van het Historisch Toerisme Bureau

karos

In 1989 het Historisch Toerisme Bureau officieel opgericht. Het koetsje dat ik toen in haast als logo tekende, rijdt al vijfentwintig jaar over historische paden. Sommige gasten gaan al vijfentwintig jaar mee op tochten door het verleden. In die tijd heb ik honderden programma's georganiseerd door heel Nederland, België en Duitsland. Veel gasten zijn meer dan dierbare kennissen geworden, die met hun nieuwsgierigheid en eruditie een warme plaats in mijn leven innemen.
Maar Clio de muze van de geschiedschrijving begint behoorlijk jaloers te worden. Ik heb besloten om het in de toekomst anders te gaan doen. Niet meer jaarlijks een serie dagtochten in het voor- en najaar maar van tijd tot tijd een historische of literaire verrassing in de vorm van een exclusieve lezing, een meerdaagse reis of een dagtocht voor een kleinere groep geïnteresseerden. U krijgt daar over tijdig bericht per e-mail of post, net zoals u van ons gewend bent.

Nieuwe gasten melden zich aan

Wilt u zich aanmelden voor het adressenbestand van het Historisch Toerisme bureau? Houd dan rekening met het volgende: vanaf 2013 zijn we overgegaan op de verzending van nieuwsbrieven per e-mail.

  • De gasten die geen digitale informatie willen ontvangen, kunnen we bij wijze van uitzondering folders per ouderwetse post (blijven) toesturen. U doet ons een groot plezier door deze wens schriftelijk te melden bij het Historisch Toerisme Bureau Tromplaan 7a 3742 AA te Baarn.
  • We verzoeken alle gasten, die gewend waren de informatie per post te ontvangen maar nog niet op de e-maillijst staan, hun e-mailadres te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • De gasten die al de nieuwsbrief langs digitale weg ontvangen hoeven niets te doen.
  • Nieuwe gasten kunnen zich aanmelden door naam, volledig adres, telefoonnummer en e-mailadres te zenden aan: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

En natuurlijk kan www.theracoppens.nl het hele jaar door gelezen worden zodat u steeds van alle lezingen, nieuwe publicaties, dagtochten etc. op de hoogte blijft.

Vergeet niet ons een adreswijziging te sturen als u een ander e-mailadres krijgt!

 Preek van de LeekP

Op 27 januari hield ik in de Paaskerk in Baarn de Preek van de Leek getiteld De reis van je leven. Deze lekenpreken blijken in alle steden te worden gehouden en trekken mensen naar de kerk die er gewoonlijk niet meer komen. Ik had Paula Bär-Giese en Hans Meijer uitgenodigd voor de muzikale invulling tussen mijn teksten: een verkorte versie kunt u hieronder zien. Voor de complete preek kunt u misschien eens een uurtje uittrekken (klik hier) met dank aan RTV Baarn.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

In de afgelopen jaren maakten we veel historische en literaire dagtochten in Nederland, België en Duitsland.
Sommige programma's kunnen we voor groepen van minimaal 40 personen herhalen. Informeer naar mogelijkheden en prijzen:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 OmslagSuzanne


 johanna en margaretha klein  

  OmslagSuzanne   

 OmslagSophie    

 omslaghortense

E OmslagSuzanneHistorisch Toerisme Bureau

* Nieuw boek * Hofjapon van Prinses Sophie * Bonaparte

 Tromplaan 7A 3742 AA Baarn E. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Go to top